Verkoopstyling
Met goede verkoopstyling en mooie foto's maak je meer kans!

Met verkoopstyling zorgen we ervoor dat de woning voor een zo breed mogelijk publiek aantrekkelijk wordt gemaakt en dat de sterke kanten van de woning worden benadrukt. Het is ontzettend belangrijk om een goede presentatie neer te zetten van uw woning. Een goede presentatie met professionele foto's van een gestylde woning levert meer bezoekers op bij Funda en andere vergelijkbare websites. De praktijk wijst uit dat een woning welke goed gestyled en gefotografeerd op de markt wordt gezet, de meeste kans op een snelle verkoop maakt. Goede foto's vallen op en bepalen of een potentiële koper geïnteresseerd raakt of direct afhaakt.

Tijdens mijn bezoek aan huis gaan we per ruimte kijken hoe we deze het beste kunnen weergeven. Denk hierbij aan het beter indelen of juist weglaten van de meubelen, het schilderen van de muren of het aanbrengen van accessoires. Omdat we gebruik maken van zoveel mogelijk aanwezig materiaal heeft dit als grote voordeel dat er relatief weinig kosten mee gemoeid gaan. Bovendien is de styling in beperkte tijd realiseerbaar. Ook de tuin wordt natuurlijk niet vergeten. Mijn adviezen ontvangt u over het algemeen de eerst volgende werkdag in een verslag.
Voorbeelden
Onderstaande fotoseries geven een goed beeld van wat er met styling te bereiken is. Klik op op één van de huizen om de desbetreffende serie te bekijken.